Love Food? Lees er alles over

Als je van eten en drinken houdt, of je het nu leuk vindt om ze te maken, ze op te eten, of allebei, er zal ongetwijfeld een tijdschrift voor je zijn. Van kookmagazines voor algemeen belang tot tijdschriften die zich richten op alles, van bier tot chocolade, foodies hebben een thuis.

Als je recepten en heel veel recepten wilt, van het klassieke Amerikaanse thuis koken tot gerechten van over de hele wereld, is Cookbook Digest een geweldig tijdschrift voor jou. Heb je boekenplanken vol met kookboeken waarvan je maar een paar recepten gebruikt, of helemaal niet? Cookbook Digest haalt de beste recepten uit de nieuwste kookboeken en geeft ze aan je door, zodat je meer ruimte in huis kunt houden en meer geld in je portemonnee. Een andere goede basis is Home Cooking, dat recepten en technieken heeft, evenals wedstrijden, zodat je kunt pronken met je eigen creaties. Traditionele comfortvoedsel en ouderwetse homestyle-koken staan ​​centraal in Taste of Home.

Op zoek naar iets meer gourmet? Hoe zit het met Bon Appetit of Gourmet? Deze tijdschriften bevatten lekker eten, goede wijn, informatie over restaurants, voedselreizen en leuke tips. Saveur reist de wereld rond om u informatie te geven over de beste keukens van over de hele wereld. Eten en wijn dekt, nou ja, eten en wijn, samen met reizen, gezond eten en onderhoudend.

Als u om gezondheids-, gewichtsverlies- of religieuze redenen een bepaald soort dieet volgt, zijn er tijdschriften om uw leven ook gemakkelijker te maken. Als u of iemand in uw familie diabetes heeft, kan Diabetic Cooking u helpen maaltijden te bereiden waar uw hele gezin van zal genieten en die ook passen bij een diabetisch maaltijdplan. Kashrus magazine heeft informatie over het houden van een koosjere keuken, inclusief recepten en informatie over producten. Veel mensen volgen een koolhydraatarm dieet om af te vallen, en SheKnows LowCarb biedt recepten, tips voor gewichtsverlies en meer over de koolhydraatarme levensstijl. Voor vegetariërs biedt het tijdschrift Vegetarische Times menu’s, informatie over voeding en lichaamsbeweging en onderzoeksupdates over vegetarische kwesties.

Ten slotte zijn er tijdschriften die zich richten op een bepaald voedingsmiddel. Chile Pepper biedt pittige recepten, samen met reis- en restaurantaanbevelingen, terwijl Chocolatier helemaal draait om desserts. Als je een bierkenner bent, is All About Beer iets voor jou. Leer meer over brouwmethoden, de geschiedenis van bier en de cultuur van bierliefhebbers over de hele wereld.